Laiturit

Rakennamme kestävät ja tyylikkäät laiturit | Sipoo, Loviisa, Porvoo, Helsinki

Tmi Robin Holmberg on laiturirakentamisen ammattilainen. Rakennamme laitureita Sipoon, Loviisan, Porvoon ja Helsingin alueella. Meiltä saat erilaiset laituritarvikkeet, kuten lepuuttajat, tilauksesta. Pyydä tarjous laitureista!

Kiinteät laiturit

Rakennamme kiinteät laiturit paikan päällä maastoa ja pohjaa mukaillen. Kiinteissä laitureissa ydin tehdään betonista ja julkisivu toteutetaan laudoitettuna. Toteutamme laiturit koosta riippumatta asiakkaan toiveen mukaan. Käymme aina paikan päällä tutkimassa ympäristön ennen varsinaisen työn aloittamista. 

Laiturit ja satamat

Toteutamme laiturit ja satamat niiden koosta riippumatta. Rakennamme venesatamat paikan päällä, sillä vain siten saadaan paras käyttötarkoitukseen ja ympäristöönsä soveltuva venesatama. Ennen projektin aloittamista teemme tutustumis- ja suunnittelukäynnin paikan päällä.

Ponttonilaiturit

Toimitamme ponttonilaiturit suoraan tehtaalta Helsingistä lähimpään satamaan ja tarpeen niin vaatiessa se hintaan lopullisen paikkaansa. Ponttonilaitureiden logistiikan voi halutessaan myös hoitaa itse. Asennamme ponttonilaiturit paikoilleen. Ponttonilaitureita on saataville muovi- ja betonirakenteisina.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »